Påskesjokolade fra Pascal 

Her finner du et herlig utvalg av påskeegg med sjokolade og påskekonfekt fra Pascal i ulike størrelser og smaker slik at du garantert finner noe som passer for deg. 

Våre påskeegg kommer i flere varianter – fra klassisk mørk til mild lys sjokolade, og er fylt med herlige smaksopplevelser, som krem, sjokoladetrøfler og karamelltrøfler. Det som skiller Pascal sine påskeegg fra tradisjonelle, norske påskeegg med sjokolade er ingrediensene og håndverket som ligger bak det. Sjokoladeeggene til påske er håndlagde og inspirert av franske konditoritradisjoner.

I tillegg til vårt utvalg av sjokoladeegg, har vi også påskekalendere som gjør det litt ekstra festlig å telle ned dagene til påsken på. Disse er perfekte å gi i gave eller for å skape litt ekstra forventning i hjemmet. Både kalenderne og sjokoladeeggene er dessuten nydelig som dekorasjon til hjemmet i påsken. 

 

 

 

Lidenskap for faget

Vår tilnærming til påskeegg reflekteres i vår oppmerksomhet til detaljer og kvalitet. Som omtalt av godt.no, er Pascal Dupuy kjent for sitt engasjement for konditorfaget, noe som kommer til uttrykk i hvert produkt vi lager.

Besøk oss for å se hele vårt utvalg og finne det perfekte påskeegget som vil glede både store og små denne påsken. Vår bestselger “Frittgående Påskeegg” er spesielt populær blant de små i familien. 

 

 

 

Besøk oss

Planlegger du bypåske i år? Et besøk til en av Pascals restauranter kan være en perfekt familieaktivitet. Her kan du nyte en deilig varmlunsj med et variert utvalg av retter som passer for alle aldre. Etter lunsj kan du friste smaksløkene med våre herlige søtsaker og håndlagde sjokoladeegg.

Besøk oss i Ibsensgate, Tollbugate eller Ullevålsveien for et måltid som skaper varige minner. 

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.