Dessertkurs for private grupper

Dessertkurs for private grupper

På dette kurset får man lære å lage sjokolademousse, vannbakkels, sitronkrem og salt karamell. Man får også mange gode tips for å lykkes med kakebaksten. Her kan du få svar på det meste du lurer på når det gjelder kaker og desserter. Det blir omvisning på sjokoladerommet, selvfølgelig med prøvesmaking av Pascals konfekter. Det blir servert kaffe eller te til søtsakene. Kursene holdes av Pascal.

Dersom dere ønsker, kan dessertkurset kombineres med en 2 retters middag med vin. 

Send forespørsel

Dessertkurs for private grupper

For private grupper kan dato avtales spesielt. Kursene holdes primært i mandag-torsdag fra kl 17-20, dersom vi har kapasitet. For private grupper er det minimum 20 betalende deltakere (pris fra kr 1750,- per pers). Betaling skjer etter nærmere avtale via nettbutikken.  

PS: Vi har bare fornøyde deltakere og to av dem skriver "Tusen takk for en fantastisk kveld. Vi storkoste oss virkelig. Det var kjempegod stemning. Du er en flott inspirasjon! Dette var lærerikt, inspirerende, nydelig, gøy og det smakte herlig! Vi gleder oss til å fortsette å utforske kokebøkene våre - og ja, nå blir det dine vannbakkelser med parmesan!!! Fortsett å spre din kunnskap og ditt gode humør!"

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.