Dessertkurs for private grupper

Dessertkurs for private grupper

På dette kurset får man lære å lage sjokolademousse, vannbakkels, sitronkrem og salt karamell. Man får også mange gode tips for å lykkes med kakebaksten. Her kan du få svar på det meste du lurer på når det gjelder kaker og desserter. Det blir omvisning på sjokoladerommet, selvfølgelig med prøvesmaking av Pascals konfekter. Det blir servert kaffe eller te til søtsakene, evt. dessertvin mot et tillegg i pris. Kursene holdes av Pascal eller en av hans konditorsjefer.

Send forespørsel

Dessertkurs for private grupper

For private grupper kan dato avtales spesielt. Kursene holdes primært i ukedager fra kl 17-20, evt. på lørdag fra kl 10-13 dersom vi har kapasitet. Dersom man ønsker å kombinere kurset med en bedre lunsj i restauranten så kan vi være behjelpelig med bordreservasjon og forhåndsbestilling av meny.

For private grupper er det minimum 12 betalende deltakere. Betaling skjer etter nærmere avtale i nettbutikken.  

PS: Vi har bare fornøyde deltakere og to av dem skriver "Tusen takk for en fantastisk kveld. Vi storkoste oss virkelig. Det var kjempegod stemning. Du er en flott inspirasjon! Dette var lærerikt, inspirerende, nydelig, gøy og det smakte herlig! Vi gleder oss til å fortsette å utforske kokebøkene våre - og ja, nå blir det dine vannbakkelser med parmesan!!! Fortsett å spre din kunnskap og ditt gode humør!"