På våre dessertkurs får man lære å lage sjokolademousse, vannbakkels, sitronkrem og salt karamell. Man får også mange gode tips for å lykkes med kakebaksten. Her kan du få svar på det meste du lurer på når det gjelder kaker.
Har du lyst til å invitere kolleger, kunder, venner eller familie til en minnerik helaften hos Pascal? Kursene arrangeres kun for private grupper på minimum 15 personer.
Entusiastiske kokker og konditorer står for undervisningen og forbereder en 4 retters fransk middag sammen med gjestene. Vi lover en spennende, lærerik og ikke minst smakfull helaften.
Dessverre tilbys ikke våre tradisjonelle matkurs per i dag men vi inviterer til en 2 eller 3 retters middag før dessertkurs med Pascal.
Dessverre tilbys ikke omvisning for øyeblikket. Vi vet at mange er nysgjerrige på hva som skjuler seg i kulissene hos Pascal og vi håper å kunne tilby omvisning i produksjonslokalene i det gamle konditoriet i Tollbugata 11 i fremtiden.