Dessertkurs

Dessertkurs

Pascal med konditorsjefer arrangerer dessertkurs for private grupper og på oppsatte datoer for individuell påmelding. Kursene holdes i det verneverdige konditoriet i Tollbugata 11, vanligvis på ukedager fra kl 17-20. Pris per person fra kr 1300,-

Dessertkursene som var satt opp 18.03 og 24.03 er avlyst pga coronaviruset. Det vil legges ut nye datoer når situasjonen er under kontroll.

Det er ingen oppsatte datoer for tiden.
Se alle våre kurs »
Dessertkurs

På kurset får man lære å lage sjokolademousse, vannbakkels, sitronkrem og salt karamell. Man får også mange gode tips for å lykkes med kakebaksten.Her kan du få svar på det meste du lurer på når det gjelder kaker. Det blir omvisning på sjokoladerommet, selvfølgelig med prøvesmaking av Pascals konfekter. Det blir servert kaffe eller te til søtsakene, evt. dessertvin mot et tillegg i pris. Kursene holdes av Pascal eller en av hans konditorsjefer.