Pascals anbefalte bryllupskaker 

Pasjon

Pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal, en lett frisk dessertkake som har høstet internasjonal anerkjennelse.

Chocovanille

Mørk sjokolademousse Valrhona 70 % med vaniljefondant.

Hvit drøm

Hvit Drøm har en vanilje-sjokolademousse med pasjonsfruktgele og bringebærkompott (glutenfri).​

Bringebær med sjokoladehjerte

​Bringebærmousse med marinerte bjørnebær. Mild og lett, og fantastisk som dessert. Serveres gjerne med Pascals bringebærcoulis.

Bryllupskakene bør serveres med Pascals hjemmelagde bringebærcoulis eller vaniljesaus.

Prøvesmaking

Brudeparet er velkommen til prøvesmaking i Tollbugata 11 (kaffebaren).
Det er travelt i lunsjtider (11-14) og i helger så det er å foretrekke om dere kan komme utenom disse tidene slik at vi kan gi dere god service.

Tidspunkt for prøvesmaking må avtales med en av våre avdelingsledere.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Priser & bestilling

 
Bestilling

Bryllupskaken må bestilles og betales i nettbutikken www.pascal.no. Kaken bør bestilles et par uker før henting, men vi kan produsere på kort varsel.

Glutenfri kake

Ønsker du en Pasjonsfruktmousse eller Chocovanille vi kan lage den øverste etasjekaken til 6 eller 8 personer glutenfri. Se detaljer i nettbutikken på www.pascal.no.

Priser

Alle størrelser og priser er tilgjengelig i på www.pascal.no.

Depositum

Vi tar kr 2000,- i depositum for bryllupskakestativet. Bryllupsstativer MÅ returneres senest onsdag i påfølgende uke. LEVERING AV STATIVET SKAL AVTALES MED daglig leder. Hvis ikke fristen overholdes, kan depositum bli brukt til å kjøpe inn nytt stativ. Tap av deler trekkes med kr 300,- per del.

Praktisk info


Henting

Bryllupskaken må hentes i Tollbugata 11. Vi har dessverre ikke kapasitet til å levere. Kaken transporteres i esker og kakestativet følger med. Kaken monteres der den skal serveres.

Transport

Det er uproblematisk å transportere bryllupskaken i bil. Den kommer i separate esker, en kakeeske per etasje, og kan lett fraktes i bil (evt. tog og fly). Dersom dere skal transportere kaken forholdsvis langt (opptil 4 timer), eller at kaken skal serveres dagen etter henting, så anbefaler vi at kaken bestilles frossen. Det tar ca 4-8 timer før kaken tiner helt hvis den oppbevares i esken. Setter du den i en kjølebag med fryseelementer tar det enda lengre tid.

Oppbevaring

Kaken oppbevares i kjøleskap inntil den serveres. Dersom kaken er bestilt frossen, så settes den til tining i kjøleskap over natt før den skal serveres. I kjøleskap tar det 10-12 timer før kaken er helt tint, men husk at det vil ta kortere tid om den er oppbevart i romtemperatur en liten stund.

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.