Pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal, en lett frisk dessertkake som har høstet internasjonal anerkjennelse.
Mørk sjokolademousse Valrhona 70 % med vaniljefondant.
Hvit Drøm med hvit sjokolademousse med vanilje, frisk pasjonsfruktgelé og bringebærkompott (glutenfri).
Hvit Drøm med rosa glasur, hvit sjokolademousse med vanilje, frisk pasjonsfruktgelé og bringebærkompott (glutenfri).
Hvit Drøm med vårlig glasur, hvit sjokolademousse med vanilje, frisk pasjonsfruktgelé og bringebærkompott (glutenfri).
Hvit Drøm med rød glasur, hvit sjokolademousse med vanilje, frisk pasjonsfruktgelé og bringebærkompott (glutenfri).
Vårt tips: server bryllupskaken med Pascals hjemmelagde bringebærcoulis eller vaniljesaus!
Brudeparet er velkommen til prøvesmaking i Tollbugata 11 i Oslo eller i Søndre gate 14 i Trondheim
Det er travelt i lunsjtider (11-14) og i helger så det er å fint om dere kan komme utenom disse tidene slik at vi kan gi dere god service.
Skriv i kontaktskjema hvilken sted dere ønsker og gjerne tidspunkt så avtaler vi!
Bryllupskaken må bestilles og betales i nettbutikken www.pascal.no. Kaken bør bestilles et par uker før henting, men vi kan produsere på kort varsel i Oslo. I Trondheim er frist for bestilling 10 dager før.
Ønsker du en Pasjonsfruktmousse eller Chocovanille glutenfri kan dere bestille en 6 eller 8 personer glutenfri ved siden av. Se detaljer i nettbutikken på www.pascal.no.
Alle størrelser og priser er tilgjengelig på www.pascal.no.
Bryllupskaken må hentes Tollbugata 11 i Oslo eller Søndre gate 14 i Trondheim. Det er uproblematisk å transportere bryllupskaken i bil. Den kommer i separate esker, en kakeeske per etasje, og kan lett fraktes i bil (evt. tog ). Dersom dere skal transportere kaken forholdsvis langt (opptil 4 timer), eller at kaken skal serveres dagen etter henting, så anbefaler vi at kaken bestilles frossen. Det tar ca 4-8 timer før kaken tiner helt hvis den oppbevares i esken. Setter du den i en kjølebag med fryseelementer tar det enda lengre tid.
Kaken bør oppbevares i kjøleskap inntil den serveres. Dersom kaken er bestilt frossen, så settes den til tining i kjøleskap over natt før den skal serveres. I kjøleskap tar det 10-12 timer før kaken er helt tint, men husk at det vil ta kortere tid om den er oppbevart i romtemperatur en liten stund.
Steg 1.
Avtal møte og prøvesmaking hos oss i Tollbugata 11 (post@pascal.no) eller Søndre gate 14 (sonde@pascal.no).
Steg 2.
Vi hjelper deg med valg av smak og utseende. Sammen finner vi riktig størrelse og stativ.
Steg 3.
Bestiller du kake hos oss så får du prøvesmaking gratis.