Tollbugata 11

Besøk Pascals verneverdige konditori fra 1895. Interiøret er verdt et besøk alene. Dette er bedriftens hjerte og her produseres alle godsakene. Det tilbys gode franskinspirerte lunsjretter samt ukens overraskelse fra kjøkkensjefen. Alt du kan ønske deg av Pascals desserter og andre godsaker tilbys. I det gamle kjøkkenet holdes morsomme og lærerike dessertkurs og matkurs. 

Les mer

Tollbugata 11, kaffebar

Kaffebar med det lille ekstra på hjørnet Tollbugata 11 / Dronningensgate.

Bak disken finner du våre flinke og hyggelige baristaer! Kom innom for en nydelig kopp kaffe og en fransk croissant.

Enkle lunsjretter serveres. Vi tilbyr blant annet påsmurte baguetter, hjemmelagde supper, salater, quiche og croque monsieur.

Les mer

Henrik Ibsens gate 36

Som nærmeste nabo til slottet ligger Pascals største konditori. Her tilbys gode lunsjretter og hele utvalget av Pascals franske kaker og desserter, sjokolader, trøfler og macaroner. Konditoriet er stramt og stilfullt og lar de lekre franske fristelsene stå for dekoren.

Vi ønsker alle velkommen til å feire 17. mai hos oss. Vi tar ikke bordreservasjon denne dagen men alle er hjertelig velkomne!

 

Les mer

Ullevålsveien 47

Fransk nabokafe for alle som bor på St. Hanshaugen. Her serveres varme og kalde retter til lunsj og ukens “keramikk”. Pascals klassikere, herlige kaker og andre fristelser finner du også. Her skal alle føle seg velkommen, både store og små. Ta med familie og naboer til et uformelt og hyggelig måltid hos Pascal.

Matservering fra 11-17 alle dager.

Les mer

Prinsens gate 22

Velkommen til Pascals nye eksklusve konditori med kaffebar i Prinsens gata 22. Vi har åpnet for servering og ønsker alle nye og gamle kunder velkommen!! 

 

Les mer

Via Vika, Ruseløkkveien 26

PASCAL har åpnet eksklusivt konditori og kaffebar i VIA. Her serveres franske croissanter, enkle lunsjretter, og til kaffen tilbyr vi macaroner, herlige kaker, konfekter eller trøfler. Vi har flotte bursdagskaker og gaver til de ansatte. Stikk innom en dag du er på kontoret og bli kjent med vår nye avdeling.

VELKOMMEN!  

Les mer
1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.