LEDIGE STILLINGER

Vi søker etter nye flinke medarbeidere innenfor de fleste områder. Vi tar også imot utplasseringselever til konditoriet eller til restaurantkjøkkenet. Send en åpen søknad med CV og referanser til post@pascal.no

 

SERVITØRER: HELTID / DELTID

Stillinger som servitør på heltid / deltidshjelp søkes jevnlig ved alle våre avdelinger. Vi  søker etter kandidater med erfaring med bordservering og skjenking.

BUTIKKMEDARBEIDERE: HELTID / DELTID

Stillinger som butikkmedarbeider, der arbeidsoppgavene i hovedsak er salg av konditoriprodukter over disk, søkes jevnlig. Vi søker kandidater som er  "selgere" og som har erfaring fra detaljhandel og evt. restaurantbransjen.

BARISTA: HELTID / DELTID

Stilling som barista søkes jevnlig ved vår avdeling i Henrik Ibsens gate eller til Kaffebaren i Tollbugata.  Pascal driver serveringssteder med høyt tempo og kvalitet. Søkere må derfor ha erfaring som barista og kunne takle stress godt. 

KOKK: HELTID

Vi søker jevnlig etter kokker som ønsker å jobbe dagtid og ser utfordringen i å lage gode lunsj-retter. Det kreves fagbrev som kokk og helst erfaring fra a la cart. Du må kunne snakke skandinavisk eller flytende engelsk.

KONDITOR: HELTID

Vi søker jevnlig konditorer. Det kreves fagbrev som konditor og gjerne erfaring fra franske/internasjonale konditorier. Du må kunne snakke skandinavisk eller flytende engelsk.

UTPLASSERING

Ønsker du å få et innblikk i produksjonen i Pascals konditori eller i restaurantkjøkkenet? Vi tar ofte imot elever/lærlinger som er under utdanning for kortere eller lengre perioder. Vi kan dessverre ikke tilby tradisjonell lærlingeplass.

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.