FAQ

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål som våre kunder lurer på. Scroll ned for å få nyttig informasjon om alt fra frakt og levering til bestillingsprosedyrer og ingredienser i våre deilige produkter. 

 

Har dere Gavekort?

Vi selger nå elektroniske gavekort fra våre avdelinger. Du bestemmer selv beløpet (min. 100). 

 

Jeg bor ikke i Oslo, hvilke produkter kan sendes i posten til meg?

Gå til “Produkter” der du får opp alle våre produkter. Når du huker av på “Kan sendes”, får du opp alle våre produkter som er tilgjengelig for sending som postpakke. Vær oppmerksom på Postens hentetid som kun er en uke før pakken returneres. 

 

Leverer dere bryllupskake og andre kaker hjem, eller må jeg hente selv?

Vi har dessverre ikke kapasitet til å levere bryllupskaker hjem per dags dato. Her kan du lese alt du trenger å vite om bestilling av bryllupskaker.  Alle bryllupskaker må hentes i Oslo i Tollbugata 11. Det er uproblematisk å hente med bil. Andre kaker leveres på døren i Oslo og Omegn. Klikk her for å se hvilke postnumre vi leverer til. 

 

Jeg bor ikke i Oslo, hvor lenge holder kaken i en bil?

Svar: Alle kaker som hentes er fryst og kan derfor holde seg noen timer i en bil (hvor lenge avhenger av faktorer som temperaturen i bilen, om den er eksponert for sollys etc). Kaker og andre matvarer skal helst ikke bli fullstendig opptint for så å fryses ned igjen. 

 

Kan jeg bestille Pascals makroner selv om jeg ikke bor i Oslo?

Vi kan sende makroner som pakke i spesialemballasje med posten til hele landet. Merk at dette kun sendes ut på tirsdager. Bestilling må være sendt via nettsiden senest mandag kl. 07.00 dagen før for utsending på tirsdagen. Vær oppmerksom på Postens hentetid som kun er en uke før pakken returneres. Du kan også hente det i et av våre utsalgssteder, eller få det levert på døren dersom du bor i Oslo, Lørenskog, Oppegård, Asker, Bærum, Ski eller Lillestrøm. Se hvilke postnumre vi leverer på døren til her. 

Vi har også makrontårn som er perfekt til ulike anledninger som bursdag, konfirmasjon, bryllup og mer. 

 

Hvor raskt kan jeg få bryllupskaken?

Svar: Vi ønsker helst at du bestiller i et par uker på forkant, men vi har også mulighet til å produsere på kort varsel. Du kan lese mer om bestilling her.

 

Tilbyr dere bestilling av bedriftsgaver?

Ja, du kan spesialbestille bedriftsgaver fra oss. Vi har eksklusive konfektesker fylt med et kuratert utvalg av Pascals konfekter laget med Valrhona sjokolade som er den perfekte bedriftsgaven. Du kan også bestille et logobånd rundt esken med en eventuell hilsen dersom du ønsker det. 

 

Hva slags produkter leverer dere til bedrift?

Alle våre produkter kan bestilles av bedriftskunder, men de fleste benytter oss til bestilling av bedriftsgaver, lunsj(sandwich) og kaker til fester og andre spesielle anledninger. Du kan være sikker på at alle i bedriften kan nyte våre produkter da vi tilbyr både glutenfrie, laktosefrie og halalvennlige alternativer. 

 

Hvordan bestiller jeg som bedrift?

Du kan bestille direkte via nettbutikken eller kontakte oss på e-post på post@pascal.no

Bedrifter kan enkelt bestille på nett. Det er lagt opp til riverty for faktura for bedrift.

 

Bestillingsfristen for kaker har gått ut. Har dere kaker på lager?

Ja, vi har kaker i avdelingene våre som du kan hente samme dag. Dette gjelder dog ikke nødvendigvis kaker som er laget i forbindelse med høytider og andre spesielle perioder. Du kan også kontakte avdelingene her

 

Kan vi få logoen vår trykket på produkter vi bestiller til bedrift?

Du kan få et logobånd på for sjokolade og makroner. Last opp logoen når du bestiller. Logoen trykkes på et gavebånd. Det tilkommer en ekstra kostnad pr eske på 39 kr.

 

Bruker dere noen kunstige tilsetningsstoffer?

Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer. 

 

Er produktene deres halal-vennlige?

Ja, vi bruker halal-gelatin i alle produkter som inneholder gelatin.

 

Tilbyr dere prøvesmaking av bryllupskaker?

Brudepar er velkommen til prøvesmaking i Tollbugata 11 (kaffebaren). Det er travelt i lunsjtider (11-14) og i helger så det er å foretrekke om dere kan komme utenom disse tidene slik at vi kan gi dere god service. Tidspunkt for prøvesmaking må avtales med en av våre avdelingsledere og kan bestilles på denne siden. 

 

Kan jeg bestille julekalender fra dere hvis jeg ikke bor i oslo og omegn?

Ja, vi kan sende våre julekalendere med posten til hele Norge. OBS! Alle åre julekalendere er laget helt uten konserveringsmidler og sendes derfor ut først 14. november. Du kan forhåndsbestille for å sikre deg den kalenderen du ønsker deg.

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.