Om Pascal

Den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge

PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster international anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i presitisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Han regnes som en av verdens beste konditorer. 

Historien

Juni 1995
Pascal Dupuy åpner sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med medarbeider lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895. Det opprinnelige konditoriet i Tollbugata (fra ca 1650) brant ned og ble først bygget opp igjen i 1870. I dagens butikk kan man beundre gammelt ærverdig treverk, glasstak og den fantastiske fresken malt av Åsmund Stray i 1895.

 

Les mer 

Ledige stillinger

Vi søker jevnlig etter nye flinke medarbeidere innenfor de fleste områder. Vi tar også imot utplasseringselever til konditoriet eller til restaurantkjøkkenet. Send en åpen søknad med CV og referanser til post@pascal.no

Se våre ledige stillinger

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.