Dulcey
Sjokolademousse Dulcey med litt havsalt, flytende hasselnøtt- og mandelpraline, hasselnøttkrem og sprø kjeks.
Fennikel
Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, sjokoladefondant med fennikelsmak og sjokoladebunn.
Pasjon
Syrlig pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal og kakebunn. (2 pl. i VM)
ChocoVanille
Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, vaniljefondant laget med vanilje fra Madagaskar og sjokoladebunn.
Pistasj
Sprø mørdeigsterte med pistasjkrem, bringebærkompott fra Valldal og pistasjmousse med litt havsalt.
Kokos og Mango
Sprø mørdeigsterte med kokoskrem, kokosmousse og mango- og pasjonsfruktkompott.
Feuilletine
Lys sjokolademousse Grand Cru fra Madagaskar, sprø hasselnøttpraline og mandelbunn.
ChocoMynte
Sprø sjokoladeterte med sjokoladefondant 70% Grand Cru fra Sør-Amerika, og fersk myntekrem.
Kaffe og Lakris
Sprø mørdeigsterte med litt mandel- og hasselnøttpraline, kaffefondant, mascarponekrem med lakris og sprø macaronkjeks.
Hvit Drøm
Hvit sjokolademousse med vanilje fra Madagaskar, pasjonsfruktgele, bringebærkompott og glutenfri bunn.
Sitronterte
Mørdeigsterte med syrlig sitronkrem og marengs.
Very Hot
Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika med chili- og sjokoladefondant og sjokoladebunn.
So good
Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika, karamell med havsalt, ristet peanøtter og sprø kjeks.
Cheese cake
Cheese cake med appelsin- og pasjonsfruktmarmelade og mandelbunn.
Tiramisu
Lett mascarponekrem med kaffe og kakebunn, servert i keramikk.
Black forest
Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% Sør-Amerika, kirsebærkompott, vanilje- og mascarponekrem og sprø sjokoladekjeks.
ChocOrange
Sprø sjokoladeterte med litt appelsin- og pasjonsfruktmarmelade, sjokoladekrem og appelsinbavaroise.
Solbær
Sprø mørdeigsterte med vaniljefondant og solbærmousse med solbærcoulis.
Aprikos
Sprø mørdeigsterte med mandelkrem og ristede hasselnøtter, aprikosmousse og aprikoskompott med vanilje fra Madagaskar.
Bringebær
Bringebærmousse med marinerte bjørnebær og kakebunn.
Dagens glass
Spør servitør