Dulcey
Sjokolademousse Dulcey med litt havsalt, flytende hasselnøtt- og mandelpraline, hasselnøttkrem og sprø kjeks.
Fennikel
Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, sjokoladefondant med fennikelsmak og sjokoladebunn.
Pasjon
Syrlig pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal og kakebunn. (2 pl. i VM)
ChocoVanille
Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, vaniljefondant laget med vanilje fra Madagaskar og sjokoladebunn.
Pistasj
Sprø mørdeigsterte med pistasjkrem, bringebærkompott fra Valldal og pistasjmousse med litt havsalt.
Kokos og Mango
Sprø mørdeigsterte med kokoskrem, kokosmousse og mango- og pasjonsfruktkompott.
Feuilletine
Lys sjokolademousse Grand Cru fra Madagaskar, sprø hasselnøttpraline og mandelbunn.
Kaffe og Lakris
Sprø mørdeigsterte med litt mandel- og hasselnøttpraline, kaffefondant, mascarponekrem med lakris og sprø macaronkjeks.
Hvit Drøm
Hvit sjokolademousse med vanilje fra Madagaskar, pasjonsfruktgele, bringebærkompott og glutenfri bunn.
Sitronterte
Mørdeigsterte med syrlig sitronkrem og marengs.
Very Hot
Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika med chili- og sjokoladefondant og sjokoladebunn.
So good
Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika, karamell med havsalt, ristet peanøtter og sprø kjeks.
Tiramisu
Lett mascarponekrem med kaffe og kakebunn, servert i keramikk.
Solbær
Sprø mørdeigsterte med vaniljefondant og solbærmousse med solbærcoulis.
Bringebær
Bringebærmousse med marinerte bjørnebær og kakebunn.
Dagens glass
Spør servitør