DESSERTKAKER

 

Fennikel

Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, sjokoladefondant med fennikelsmak og sjokoladebunn.

Pasjon

Syrlig pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal og kakebunn. (2 pl. i VM)

ChocoVanille

Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, vaniljefondant laget med vanilje fra Madagaskar og sjokoladebunn.

Kokos og Mango

Sprø mørdeigsterte med kokoskrem, kokosmousse og mango- og pasjonsfruktkompott. 

Feuilletine

Lys sjokolademousse Grand Cru fra Madagaskar, sprø hasselnøttpraline og mandelbunn.

Kaffe og Lakris

Sprø mørdeigsterte med litt mandel- og hasselnøttpraline, kaffefondant, mascarponekrem med lakris og sprø macaronkjeks.

Hvit Drøm

Hvit sjokolademousse med vanilje fra Madagaskar, pasjonsfruktgele, bringebærkompott og glutenfri bunn.

Sitronterte

Mørdeigsterte med syrlig sitronkrem og marengs. 

Very Hot

Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika med chili- og sjokoladefondant og sjokoladebunn. 

So good

Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika, karamell med havsalt, ristet peanøtter og sprø kjeks.

Dulcey

Sjokolademousse Dulcey med litt havsalt, flytende hasselnøtt- og mandelpraline, hasselnøttkrem og sprø kjeks.

Solbær

Sprø mærdeigsterte med litt mandel, vaniljefondant og solbærmousse med solbærcoulis

Bringebær

Bringebærmousse med marinerte bjørnebær og kakebunn.

Sitron

Mærdeigsterte med mandelkrem, frisk sitronmousse og krisebærkompott

Tiramisu

Lett mascarponekrem med kaffe og kakebunn, servert i keramikk.

Prince

Mørk og lys sjokolademousse med mandel-og hasselnøttpraliné på mandelbunn

Eple Vanilje

Mascarponeog vaniljemousse kake med epler og karamellglasur

Aprikos

Lys sjokolademoussemed hasselnøtter, aprikos og sjokoladebunn

Dagens glass

Spør servitør