DESSERTKAKER

Dulcey

Sjokolademousse Dulcey med litt havsalt, flytende hasselnøtt- og mandelpraline, hasselnøttkrem og sprø kjeks.

Fennikel

Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, sjokoladefondant med fennikelsmak og sjokoladebunn.

Pasjon

Syrlig pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal og kakebunn. (2 pl. i VM)

ChocoVanille

Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, vaniljefondant laget med vanilje fra Madagaskar og sjokoladebunn.

Pistasj

Sprø mørdeigsterte med pistasjkrem, bringebærkompott fra Valldal og pistasjmousse med litt havsalt. 

Kokos og Mango

Sprø mørdeigsterte med kokoskrem, kokosmousse og mango- og pasjonsfruktkompott. 

Feuilletine

Lys sjokolademousse Grand Cru fra Madagaskar, sprø hasselnøttpraline og mandelbunn.

ChocoMynte

Sprø sjokoladeterte med sjokoladefondant 70% Grand Cru fra Sør-Amerika, og fersk myntekrem.

Kaffe og Lakris

Sprø mørdeigsterte med litt mandel- og hasselnøttpraline, kaffefondant, mascarponekrem med lakris og sprø macaronkjeks.

Hvit Drøm

Hvit sjokolademousse med vanilje fra Madagaskar, pasjonsfruktgele, bringebærkompott og glutenfri bunn.

Sitronterte

Mørdeigsterte med syrlig sitronkrem og marengs. 

Very Hot

Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika med chili- og sjokoladefondant og sjokoladebunn. 

So good

Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika, karamell med havsalt, ristet peanøtter og sprø kjeks.

Cheese cake

Cheese cake med appelsin- og pasjonsfruktmarmelade og mandelbunn.

Tiramisu

Lett mascarponekrem med kaffe og kakebunn, servert i keramikk.

Black forest

Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% Sør-Amerika, kirsebærkompott, vanilje- og mascarponekrem og sprø sjokoladekjeks. 

ChocOrange

Sprø sjokoladeterte med litt appelsin- og pasjonsfruktmarmelade, sjokoladekrem og appelsinbavaroise.

Solbær

Sprø mørdeigsterte med vaniljefondant og solbærmousse med solbærcoulis.

Aprikos

Sprø mørdeigsterte med mandelkrem og ristede hasselnøtter, aprikosmousse og aprikoskompott med vanilje fra Madagaskar.

Bringebær

Bringebærmousse med marinerte bjørnebær og kakebunn.

Dagens glass

Spør servitør