DESSERTER

Dessertkake med bringebærcoulis eller vaniljesaus                                                      118,-

PASJON
Syrlig pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal og kakebunn (2 pl. i VM).
Allergener: hvete, melk, egg

CHOCOVANILLE
Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, vaniljefondant med vanilje fra Madagaskar og sjokoladebunn.
Allergener: hvete, melk, egg

FEUILLETINE
Lys sjokolademousse Grand Cru fra Madagaskar, sprø hasselnøttpraline og mandelbunn.
Allergener: hvete, melk, egg, hasselnøtt, mandel, soyalecitin

MANJARI
Sjokolademousse, bringebærkompott, bringebær, vaniljekrem og mandelbunn.
Allergener: Hvete, melk, egg, mandel

HVIT DRØM (GLUTENFRI)
Hvit sjokolademousse med vanilje, pasjonsfruktgelé, bringebærkompott og glutenfri bunn lagd på mandel.
Allergener: melk, egg, soyalecitin, mandel

SITRONTERTE
Mørdeigsterte med mandler, syrlig sitronkrem og marengs.
Allergener: hvete, egg, mandel

CHEESE CAKE À LA PASCAL (GLUTENFRI)
Cheese-cake-krem med appelsin, pasjonsfruktkompott og mandelbunn.
Allergener: mandel, melk, egg, smør, soyalecitin

DULCEY
Sjokolademousse Dulcey med litt havsalt, flytende hasselnøtt- og mandelpraline, hasselnøttkrem og sprø kjeks med litt mandel.
Allergener: hvete, egg, melk, mandel, hasselnøtt, soyalecitin
 

Softis, Is og Sorbet i beger
Spør din servitør om utvalg                                                                                                   fra 87,-
 

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.