Feir kjærligheten og takknemligheten med Pascal – vi har samlet sammen våre beste gavetips til morsdag og valentinsdagen hos Pascal. 

Gaver som kan sendes til hele Norge

Våre eksklusive gaveesker, tilgjengelige både på nett og i våre butikker, er fylt med håndlagde søtsaker som garantert vil imponere. Besøk oss for å oppdage et mangfold av fristelser, eller velg blant et utvalg av produkter vi sender til hele Norge.

Våre sjokoladehjerter med salt karamell, en tidløs favoritt, er en ypperlig valentinsgave til han eller henne. Og for morsdag, hva er vel bedre enn en eske med makroner med ulike, friske smaker? Vi har noe for enhver smak.

Besøk en av våre restauranter

Gjør Morsdag og Valentines Day til noe helt spesielt i år – gi en unik opplevelse hos Pascal. Overrask din mor eller kjæreste med en varm lunsj og et fristende utvalg av våre håndlagde søtsaker. Hos Pascal venter en verden av delikate smaker, fra luftige makroner til klassiske kaker, alle laget med ekte håndverk og helt uten konserveringsmidler for å begeistre og imponere. Den fineste gaven du kan gi er en matopplevelse som vekker alle sanser.

Besøk oss i Ibsensgate, Tollbugate eller Ullevålsveien for et måltid som skaper varige minner. 

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.