Klar for 17. mai-feiring?

Gjør grunnlovsdagen til en virkelig minneverdig fest! Bestill de eksklusive 17.mai-kakene fra Pascal som hever nasjonaldagen til nye høyder. Alle kakene våre er vakkert utformet og laget med de aller beste råvarene. De uforglemmelige smakene er nøye komponert av Pascal Dupuy selv. Det har gjort at Pascal er medlem i det eksklusive «Relais desserts International» og kåret til ett av verdens 80 beste konditorier! 

De kjente makronene fra Pascal kommer også nå i en eksklusiv 17. mai-edition! Dette er delikate små munnfuller med eksplosiv smak som er laget av mandel fra Provence. Alle makronene er glutenfrie og smakene i bringebær og blåbær er i tillegg laktosefrie. Disse er et perfekt tilskudd til 17. mai-frokosten. Hvis du virkelig vil imponere gjestene kan vi også foreslå et makrontårn til champagnefrokosten. 

Ønsker du kun en porsjonskake?

Vi har også de berømte kakene våre i porsjonsstykker! Perfekt for deg som vil ha en liten smak til deg selv eller fler, og som ikke ønsker en hel kake. 

Bestilling & henting

 

Kakene kan bestilles på nett og må hentes i ett av våre utsalgssteder. Dersom du bor et stykke unna kan du huke av “hentes frossen” under “Tilvalg” på produktsiden til kaken du ønsker å bestille. Det er uproblematisk å hente med bil. Dersom dere skal transportere kaken forholdsvis langt (opptil 4 timer), eller at kaken skal serveres dagen etter henting, så anbefaler vi at kaken bestilles frossen. Det tar ca 4-8 timer før kaken tiner helt hvis den oppbevares i esken. Setter du den i en kjølebag med fryseelementer tar det enda lengre tid.

17. mai-kakene kan nå forhåndsbestilles. Disse vil være klare til henting i våre utsalgssteder fra 10. mai. 

Har du andre spørsmål eller ting du lurer på? Du kan lese svar fra oss på ofte stilte spørsmål her

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.