DESSERTER

Is og Sorbet i beger
Spør din servitør om utvalg                                                                                                    92,-

 

Dessertkake med bringebærcoulis eller vaniljesaus                                                      109,-

Pasjon Syrlig pasjonsfruktmousse med bringebær fra Valldal og kakebunn (2 pl. i VM)

ChocoVanille Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, vaniljefondant med vanilje fra Madagaskar og sjokoladebunn

Feuilletine Lys sjokolademousse Grand Cru fra Madagaskar, sprø hasselnøttpraline og mandelbunn

Manjari sjokolademousse, bringebærkompott, bringebær, vaniljekrem, mandelbunn

Fenouil Mørk sjokolademousse Grand Cru 70% fra Sør-Amerika, sjokoladefondant med fennikelsmak og sjokoladebunn

Kaffe og Lakris Sprø mørdeigsterte med mandler, kaffefondant, mascarponekrem med lakris og sprø macaronkjeks

Hvit Drøm (glutenfri) Hvit sjokolademousse med vanilje fra Madagaskar, pasjonsfruktgele, bringebærkompott og glutenfri bunn

Sitronterte Mørdeigsterte med mandler, syrlig sitronkrem og marengs

Cheese cake à la Pascal (glutenfri)  Cheese-cake-krem med appelsin, pasjonsfruktkompott og mandelbunn

Very Hot Mørk sjokolademousse 70% Grand Cru fra Sør-Amerika med chili- og sjokoladefondant og sjokoladebunn

Bringebær Bringebærmousse med marinerte bjørnebær og kakebunn

Tiramisu Lett mascaropnekrem med kaffesmak og kaffedynket kakebunn
Dulcey  Sjokolademousse Dulcey med litt havsalt, flytende hasselnøtt- og mandelpraline, hasselnøttkrem og sprø kjeksbunn

Dagens kake / glass: spør vår servitør

 

 

1690813032/pascal-72dpi-juli2023-c-8775.jpg

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nye produkter og våre kurs.